Idioma:

 

Historia

História

LA NOSTRA HISTORIA:
D' ON VENIM i A ON ANEM


En Jordi Casacuberta i Pujol, fundador de GRUP CASACUBERTA va néixer a Gurb l'any 1929. Fill de pagès va viure a la Casa Nova de Mont-Real en el municipi de Gurb i va estudiar Comerç. A 15 anys va començar d'aprenent de manyà i mecànica a Can Canal fins els 20 anys. Després del servei militar els 22 anys va treballar a l'Ausió i els 25 anys es va establir per ell i va ser un dels fundadors de Casacuberta Hnos. Era un petit local de Vic de 80 m2 a la Rambla de Sant Domènech núm. 16. Llavors, a l'any 1955 és quan neix l'empresa familiar i comença l'activitat d'una empresa destinada en el sector de la reparació de cotxes, camions i motors industrials.

historia01

Dos anys més tard, cap al 1957 es va dedicar a reparar algun dels 5 ó 6 tractors que hi havia en tota la Comarca d'Osona per fer treballar la màquina de batre. A partir d'aquí es va obtenir la Concessió de FINANZAUTO, S.A., per tenir en exclusiva els ja famosos tractors DAVID BROWN, que va ser el PRIMER TRACTOR de la comarca que feia els treballs agrícoles com llaurar, estripar, etc.. Així dons, l'empresa obria una nova porta en el mercat agrícola.

historia02

L'any 1962 és un any especialment recordat per vendre la PRIMERA COLLITADORA de la comarca d'Osona. La màquina era una S.A.C.A.-FAHR, tot un èxit! Dos anys més tard ja es necessitava de més espai per poder donar un millor Servei, i és aquest el motiu que l'empresa es trasllada a la Carretera de Roda nº 29 de Vic. Aqui disposava de 280 m2 i va ser un bon impuls de creixement amb el sector de la maquinària agrícola:
Tractor DAVID BROWN en exclusiva.

Collitadores FAHR, tot un mite!

Embaladores KöLA Mc CORMIC, avui CASE INTERNACIONAL.

Dalladores i rampins VICON, actualment continua essent un líder europeu.

Estripadores, fresadores, remolcs, etc..

L'activitat va ràpida i el motor a màxima velocitat. L'any 1965 Parés Hermanos, S.A. Importador per Espanya dels tractors FORD, concedeix a CASACUBERTA Hnos. la seva distribució a Osona com a Concessionari Oficial.

historia03

A l'any 1973 les perspectives de creixement eren ò;ptimes i es decideix comprar un solar per edificar a la Carretera de Manlleu nº 36 de Vic. Aquest mateix any l'empresa col.labora a través d' Accessoris Manresa, S.A. la distribució de les collitadores CLAYSON-SANTANA. Cinc anys més tard, Pares Hnos., va donar la Concessió Oficial a la societat. Va ésser aquest mateix any, el 1978 quan GERMANS CASACUBERTA, S.L. inaugura un nou edifici. La nova construcció te dues plantes de 837 m2 cada una més un pati de 900 m2 que suposava un gran canvi per l'empresa i permetia donar un Servei Excel.lent i un impuls Comercial amb una bona exposició.Un mèrit i un gran esforç!
A la dècada dels 80, l'u d' abril del 1985 l'empresa s'introdueix en el sector d'automoció amb la venda en exclusiva dels famosos SUZUKI SJ410 i els valents LAND ROVER.


historia04

El 26 de maig de 1990 és constitueix la nova empresa COMERCIAL i AGRíCOLA CASACUBERTA, S.L. per la representació dels tractors FORD-NEW HOLLAND i els automò;bils SUZUKI. Els socis que formen la societat son en Jordi Casacuberta i Pujol i els seus dos fills Enric i Jordi. Comença una nova etapa amb un nou local situat a la Carretera Nacional 152 km.67,85 a Vic. L'empresa d'àmbit familiar català obre les portes amb un fort impuls i un treball constant. Un salt quantitatiu destacable: dels 1.650m2 inicials es varen anar ampliant fins arribar gairebé els 6,000m2 l'any 2004 entre els tallers i les exposicions. En aquest període es va multiplicar per tres el número de treballadors.
Del 1995 al 1998 es va introduir en la comarca d'Osona els vehicles JEEP-CHRYSLER. L'u de juny del 1999 junt amb la família Sala es constitueix la nova societat CASACUBERTA S. MOTORS, S.L. dedicada a la Venda i Reparació de la marca sueca VOLVO.
El 23 de desembre del 2002 es constitueix una nova empresa: AGRICAT, S.L. L'activitat de l'actual empresa és la Concessió Oficial de maquinària agrícola de CASE IH. Junt amb Agricat, S.L. neix el Nom Comercial de GRUP CASACUBERTA. Un grup que uneix a les tres empreses, tot l'equip professional i ens enforteix en el sector agrícola i d' automoció. Un Grup amb un objectiu clar: Ser millors en un mercat que cada dia és més exigent i oferir el màxim de nosaltres.


historia05


GRUP CASACUBERTA segueix en bona direcció i el 2005 compra un Solar de 7.600 m2 en el Parc d'Activitats Econò;miques d'Osona al Carrer Lleida, 8 de Vic. Dos anys més tard començaria les obres d'un projecte molt estudiat per buscar la màxima funcionalitat, estalvi energètic i conscient amb els aspectes mediambiental.. El 19 de març del 2009 comença el trasllat a les noves instal.lacions. Un edifici de dues plantes ofereixen a el client més de 10.000 m2 d'exposició, oficines, recanvis, servei tècnic, magatzem i pati. Unes instal.lacions pioneres a Europa, pensades pels que treballem, però; per davant de tot pensades pel Client, per donar més serveis, més capacitat i ser més professionals gràcies a un molt bon producte, un bon equip i un bon tracte.
El 20 de juliol del 2012 Grup Casacuberta compra la totalitat de les accions de CASACUBERTA S. MOTORS, S.L., i passa a denominar-se CASACUBERTA MOTOR, S.L.l'objectiu és que sigui una empresa dedicada totalment en el sector d'automoció: SUZUKI, VOLVO i SKODA com a nova representació per la comarca d'Osona.
Des de aquí, volem donar les gràcies merescudes al pare, pel seu esforç i treball, la seva constància, el seu suport i els seus consells. Avui, encara en gaudim de la seva companyia a l'empresa, i n'estem orgullosos i contents. Gràcies!! i Benvinguts tots a GRUP CASACUBERTA!!
El nostre futur, és el nostre lema: GRUP CASACUBERTA, APOSTA DE FUTUR!!!

DEPARTAMENTS:

OFERTES:

No hay ofertas disponibles

MARQUES:

suzuki

suzuki

suzuki


HORARIS:

De dilluns a divendres:

-Matí de 9:00 a 13:00
-Tardes de 15:00 a 19:00 (repuestos y taller)
-Tardes de 15:00 a 20:00 (exposición)

Sábado

-De 9:00 a 13:00 (exposición y repuestos)